středa 27. února 2013

Uplněk(SS/RL).kapitolaa čtvrtá-sblížení

Severus scházel pomalým krokem po schodech ze své
ložnice do obývacího pokoje , kde
se nacházel Remus přesně tak jak jej tam v noci zanechal .
Ležel na pohovce , na zádech s rukama podél těla , hnědé vlasy spadané do
čela , měl poodhalenou vypracovanou hruď posetou tenkými jizvami a vypadal klidně.
Severus se posadil do křesla a rozhodl se prozatím svého společníka neprobouzet .
Tiše obracel stránky ve vskutku zajímavé, uchvacující, dechberoucí knize , kterou právě
svíral v rukou leč Po pár chvílích mu pohled sklouzl k onomu spícímu muži .
K muži , který měl ve tváři lehký blažený usměv , zřejmě o něčem krásném sní napadlo jej .
A Ačkoliv by chtěl , či spíše měl
pohled neodvrátil , Usedl blíže k němu a svou štíhlou , alabastrově bledou rukou pohladil
jeho výrazné líce ,přejel lehce přes lícní kost a chvíli ji tam ponechal .
Cítil z jeho kůže sálat hřejivé , příjemné teplo . Co to kruci dělá ? Rychle ruku
odtáhl a v jeho mysli se rozhostil zmatek . V tom zmatku se probouzelo i něco jiného ..touha ..touha dotknout se ho znovu , pohladit horkou kůži , rány , položit ruku na jeho čelist a políbit jej , vášnivě .. toužebně .
Políbit jej ? " s tím alkoholem bych to přehánět neměl " … Byl podiven vlastním myšlenkám
, co ho to napadá ? Ne , že by muže nikdy nepolíbil(vzpomněl si na Luciuse , na vznešeného aristokrata , který ho tehdy vzal pod svá ochranná křídla), ale tohle byl Remus , nepřítel i když bývalý ..školní léta
má přec již dávno za sebou , ale byl to stále ten všivý vlkodlak .
Ten , který se mu vysmíval , ten kdo společně s ostatními nazýval umaštěným srabusem .
Jeho mysl a jeho tělo si zdatně protiřečili , opatrně se nad něj nahnul , nepřál si jej však probudit, černé havraní vlasy pohladily tvář muže ležícího na pohovce .
Než se stačil Severus zamyslet nad svým plánovaným leč ještě neuskutečněným činem ,
byly jeho rty uchváceny ve vášní prostoupeném polibku , Remus jej na sebe povalil a on se na okamžik podvolil a poddal té touze . Rychle se však vzpamatoval , vstal a odtáhl se ..Byl evidentně zmaten .
" co jsi to udělal ? proč … co….?" Vyštěkl najednou a na Remusově tváři se rozlil slabý ruměnec ..
" Já … ehmmm..políbil jsem tě .. já nevím … chtěl jsem a když jsi byl tak blízko , bylo to čistě spontální , ale zopakoval bych to " Laškovně na Severuse mrknul .
Tomu v očích zajiskřilo a rázem se na Remuse vrhnul , líbal jej nespoutaně s vášní tak
dlouho potlačovanou , s citem , který dosud nebyl vyřčen .
Remus se polibkům zcela poddal , pootevřel svá horká ústa a nechal Severuse aby do nich jazykem vplul . Severus mu kolenem roztáhl nohy trochu od sebe a vtlačil ho do vzniklého místa ( To koleno ovšem , prozatím). Remus vydechl a zvrátil hlavu dozadu , Druhý muž se vrhl na jeho krk , který přímo vyzýval k polibku .
Postupoval svými rty od krku níže , svezl se tak k jeho nahé hrudi , jazykem obtáhl
jednu z jeho bradavek a zanechával tak za sebou vlhkou stopu .Rukou však přejížděl po kůži na stehně a směřoval ji k jedinému cíli .
K místu mezi Remusovými stehny , k místu kde mu momentálně nepokojně tepalo vzrušením . Obtáhl svými prsty znatelnou vybouleninu přes Jeho tmavé trenýrky a stiskl .
Tiše zasténal a nechal Severuse aby si počínal dále … Ten se svými lačnými rty přesul do jeho klína , stáhl mu trenýrky ke kotníkům a uchvátil jeho chloubu do úst .
Bylo znatelné , že to nečiní poprvé , počínal si s jistotou a zkušenostmi ..
Remus se hlasitě rozvzdychal a mezi vzdechy se slabě ozývalo " Severusi .. Severusi ano "
Severus zamručel , všichni přeci víme , že s plnou pusou se nemluví .

Odtáhl se od jeho chlouby a opět jej políbil, byl to polibek tvrdý a naléhavý .
Remus rozepínal knoflíčky na hábitu svého nového milence a v duchu poděkoval , když Seve použil hůlku a hábit bal rázem dole . Políbil tu bělostnou hrud , též posetou jizvami , avšak ne takovým množstvím . Tentokrát se usmyslel rozepnouti knoflík na jeho černých kalhotách , což se mu podařilo . Stáhl je dolů a pohleděl do tmavých očí , které se leskly chtíčem .
Vzal penis do úst a pohrával si sním , zuby přejížděl po jeho délce a vzrušení těch dvou narůstalo . Severus byl již nedočkavý , toužil být mu ještě blíže .
"lehni si a roztáhni nohy " Zavelel přísně a Remus tak učinil.. Ležel na pohovce a nabízel se mu jako děvka . Ne však doslovně , jen to tak vypadalo . Severus si vymáčkl trochu lubrikantu na prsty a rozhodl se připravit ho na vstup …Pomalu zasouval jeden prst a čekal na Remusovu reakci , který mu vyšel boky vstříc . Jemně přitlačil na uzlinku slasti a pousmál se když Remus vykřikl návalem vzrušení. K prvnímu prstu připojil druhý a následně i třetí .
Déle již nemohl čekat, příprava snad byla dostačující a jejich spojení se obejde bez větších bolestí a zranění . Severus se přibližoval k jeho vstupu a pomalu se tlačil dovnitř , nechal Remuse si zvyknout na ten pocit a poté přirazil . Oba Ted těžce oddechovali , Severusovi stékal po zádech pot a on zrychlil tempo …Lupin tentokrát jeho jméno křičel nikoliv šeptal ..
A popoháněl ho tak k vyvrcholení .. Prudší přírazy a touha … vášen .. Severus mu hleděl do přivřených očí a snažil se jej políbit … " Seve , už to nevydržím " vypravil, ze sebe udýchaně a Severus změnil uhel pronikaní , tak aby se otíral o jeho prostatu , což Však Remuse již opravdu dovedlo k vrcholu a potřísnil svému milenci břicho a nejen jemu i sobě .
Severus párkrát prudce přirazil a též vyvrcholil , zaplavoval tak tělo toho vlkodlaka horkým spermatem .. poté se svalil na něj … a těžce dýchal .
" Seve to bylo .. to bylo báječné " Vyřkl Lupin s tím blaženým úsměvem..
Oba té noci usnuli klidným spánkem .

Žádné komentáře:

Okomentovat